HI96801 | Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Kód: HI96801
Neohodnoceno
8 406 Kč / ks 6 947 Kč bez DPH 8 406 Kč / 1 ks
Do 14 dnů
Můžeme doručit do:
12.12.2024
Možnosti doručení

Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření. Rozsah měření od 0 do 85 % Brix.

Detailní informace

Detailní popis produktu

HI 96801 | Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Technické parametry

  • Rozsah:
    • Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix)
    • Teplota: 0 až 80°C
  • Rozlišení:
    • Obsah cukru: 0,1% Brix
    • Teplota: 0,1°C
  • Přesnost:
    • Obsah cukru: ±0.2% Brix
    • Teplota: 0,3°C
  • Teplotní kompenzace: v rozsahu 10 až 40°C (automatická)
  • Optický systém: žlutá LED
  • Krytí: IP65
  • Napájení: 9V baterie
  • Rozměry: 192 x 104 x 69 mm
  • Hmotnost: 420 g

Vybavení / Vlastnosti

  • Pro měření obsahu cukru
  • Žlábek na vzorky z nerezové oceli se skleněným hranolem
  • Snadné čištění díky vodotěsnému pouzdru (IP 65)
  • Duální zobrazení - % Brix a teplota
  • Jednoduchá obsluha a kalibrace
  • Automatická teplotní kompenzace
  • Výsledky měření dostupné během několika sekund

Rozsah dodávky

  • Refraktormetr HI 96801
  • Baterie
  • Návod k obsluze
  • Certifikát kontroly kvality výrobcem

Doplňkové parametry

Kategorie: Refraktometry
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.52 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: